20-04-10

KWB-Sleihage 4-1

Jawel, na een goeie 6 maanden komt er eindelijk nog eens een berichtje op de KWB-site. De webmaster had dan ook plechtig dit weekend beloofd om iets op de site te zetten en wil dit dan ook bij deze doen, want belofte maakt schuld en dit is een motto, die voor de KWB heel belangrijk is!

De wedstrijd: in de eerste helft waren we, zoals ik gehoord heb, goed gestart, maar toch krijgen we half weg de eerste helft een doelpunt tegen na een hoekschop en de bal ging via Steven binnen. Dit zorgde er toch voor dat KWB het moeilijk had om terug het mooie voetbal te vinden. Na de rust gingen we wel meteen opzoek naar het doelpunt en dat lukte via Steve: een afgeweken vrije trap ging binnen. We bleven komen en onze defensie stond er. Een pluim voor super Ivan, die zoals een echte Daniel Alves over de rechterflank vloog. Kort na de 1-1 scoorden we de 2-1. De wedstrijd bleef spannend, maar KWB had de beste kansen op de counter. Na een knappe counter kon Cooltje de 3-1 binnentrappen. Kort voor het einde konden we nog één keer scoren en werd het dus 4-1. KWB is nu officieel gered en dus was er een feestje in onze nieuwe openluchtkantine. 

En nu de vraag van de week: wie scoorde de 2-1 en de 4-1? De webmaster was aanwezig, maar het geheugen werkt blijkbaar niet altijd.

22:50 Gepost door Gardin Kenny in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

de webmaster zat verzekers al were in onze openlucht kantine de 1-1 heeft hij ook niet gezien aangezien dat die vrijtrap gegeven was door deketelaere yannick de 2-1 door steve de 3-1 door cool (magistraal trap geplaatst met de binnenkant) en de 4-1 door steve

Gepost door: borra birgen | 21-04-10

en wat heb ik nu gewonnen????

Gepost door: borra birgen | 21-04-10

ge krijgt een pannekoeke van José

Gepost door: Kenny | 21-04-10

De commentaren zijn gesloten.