24-02-09

KWB-EMS 3-0

De finale wenkt!

We waren allemaal enorm gefocust om te winnen in de beker en dit lieten we zien. EMS is een zeer degelijke ploeg en de eerste helft ging het dan ook gelijk op. Toch waren wij iets sterker en konden we dan ook scoren na een mooie uitworp van Jeroen naar Stijn die mooi Kete vrijspeelde en dan werkte José het knap af. De tegenstander tikte mooi, maar kon Jeroen eigenlijk nooit bedreigen.

In de tweede helft gingen we verder op ons elan en kregen we meer ruimte en meer kansen. We waren nu zeker de betere ploeg en na een duidelijke fout op Hans in het strafschopgebied, scoorde hijzelf de 2-0. De tegenstander kreeg maar 1 goede kans in de twee helft, maar Jeroen toonde zich andermaal. Aan het einde kon Filipe, de nieuwe linksmidden, nog scoren nadat hij alleen op doel kon gaan. 3-0 en KWB naar halve finale. Dat wordt wel geen gemakkelijke opdracht, want we spelen tegen Stylux boys, die heel sterk bezig zijn in derde. Het is nog een tijdje wachten, maar we kunnen ons voorbereiden om er dan weer te staan en proberen door te stoten naar de finale op moedertjesdag.

Zondag topper op wijnendaele: KWB-Ter Mote met als inzet een tweede plaats. We gaan er in ieder geval opnieuw volledig voor.

20:17 Gepost door Gardin Kenny in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-02-09

KWB-CERA 3-1

Eerst en vooral een gelukkig nieuwjaar! Het was al geleden van ergens in december, maar zondag mochten we voor het eerst nog eens shotten. Ondergetekende startte meteen, zoals hij vorig jaar het jaar gestopt was, met name met wat langer slapen. Ik had mijn wekker gezet, maar blijkbaar moet ik dringend een nieuwe kopen.

In ieder geval kwam ik toe toen  hap de eerste goal maakte. Een intikkertje, zegt men. We waren in ieder geval niet schitterend bezig, maar wat wil je na zo lang rusten. 5 minuten later scoorde kete met een goal, buitenkant rechts. Een beauty! Na de koffie bleven we niet super voetballen, maar wel goed genoeg om nog een derde keer te scoren. De doelpuntenmaker was opnieuw hap. Dit keer met een ommehaal alla Meme Tchité. Jammergenoeg kregen we daarna nog een doelpunt tegen. Ivan kreeg een bal na corner tegen zijn lichaam en het stond 3-1. Het was gn schitterende wedstrijd, maar wel goed genoeg om de drie punten te pakken. Hopelijk mogen we volgende week opnieuw spelen, want YING YANG heeft nu al 2 keer forfait gegeven.

Varia: We wensen Patje veel succes bij den dokteur woensdag. Hopelijk keert hij dit seizoen nog terug. Ook veel beterschap aan Wim. Laat uwen nek maar goed masseren. En tot slotte een proficiat aan onze keeper. Ik heb vernomen dat hij gaat trouwen. Weer een feestje.

Over een feestje gesproken: Reserveer 11/04/09 Breugelavond!

20:18 Gepost door Gardin Kenny in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |