24-02-09

KWB-EMS 3-0

De finale wenkt!

We waren allemaal enorm gefocust om te winnen in de beker en dit lieten we zien. EMS is een zeer degelijke ploeg en de eerste helft ging het dan ook gelijk op. Toch waren wij iets sterker en konden we dan ook scoren na een mooie uitworp van Jeroen naar Stijn die mooi Kete vrijspeelde en dan werkte José het knap af. De tegenstander tikte mooi, maar kon Jeroen eigenlijk nooit bedreigen.

In de tweede helft gingen we verder op ons elan en kregen we meer ruimte en meer kansen. We waren nu zeker de betere ploeg en na een duidelijke fout op Hans in het strafschopgebied, scoorde hijzelf de 2-0. De tegenstander kreeg maar 1 goede kans in de twee helft, maar Jeroen toonde zich andermaal. Aan het einde kon Filipe, de nieuwe linksmidden, nog scoren nadat hij alleen op doel kon gaan. 3-0 en KWB naar halve finale. Dat wordt wel geen gemakkelijke opdracht, want we spelen tegen Stylux boys, die heel sterk bezig zijn in derde. Het is nog een tijdje wachten, maar we kunnen ons voorbereiden om er dan weer te staan en proberen door te stoten naar de finale op moedertjesdag.

Zondag topper op wijnendaele: KWB-Ter Mote met als inzet een tweede plaats. We gaan er in ieder geval opnieuw volledig voor.

20:17 Gepost door Gardin Kenny in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.