09-02-09

KWB-CERA 3-1

Eerst en vooral een gelukkig nieuwjaar! Het was al geleden van ergens in december, maar zondag mochten we voor het eerst nog eens shotten. Ondergetekende startte meteen, zoals hij vorig jaar het jaar gestopt was, met name met wat langer slapen. Ik had mijn wekker gezet, maar blijkbaar moet ik dringend een nieuwe kopen.

In ieder geval kwam ik toe toen  hap de eerste goal maakte. Een intikkertje, zegt men. We waren in ieder geval niet schitterend bezig, maar wat wil je na zo lang rusten. 5 minuten later scoorde kete met een goal, buitenkant rechts. Een beauty! Na de koffie bleven we niet super voetballen, maar wel goed genoeg om nog een derde keer te scoren. De doelpuntenmaker was opnieuw hap. Dit keer met een ommehaal alla Meme Tchité. Jammergenoeg kregen we daarna nog een doelpunt tegen. Ivan kreeg een bal na corner tegen zijn lichaam en het stond 3-1. Het was gn schitterende wedstrijd, maar wel goed genoeg om de drie punten te pakken. Hopelijk mogen we volgende week opnieuw spelen, want YING YANG heeft nu al 2 keer forfait gegeven.

Varia: We wensen Patje veel succes bij den dokteur woensdag. Hopelijk keert hij dit seizoen nog terug. Ook veel beterschap aan Wim. Laat uwen nek maar goed masseren. En tot slotte een proficiat aan onze keeper. Ik heb vernomen dat hij gaat trouwen. Weer een feestje.

Over een feestje gesproken: Reserveer 11/04/09 Breugelavond!

20:18 Gepost door Gardin Kenny in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.