15-12-08

't Nieuw Gemeentehuis-KWB 0-4

Na een weekje rust, hadden we het in de eerste 5 minuten niet gemakkelijk. 't Nieuw Gemeentehuis kreeg meteen een 2tal goeie kansen, maar Jeroen was attent. Nadien namen we de wedstrijd in handen. We kregen een viertal hele goeie kansen voor de rust, maar konden maar 1 keer scoren: Een mooi pasje van Dono naar Wim, die Hans bediend en hij maakt het mooi af. Na de rust gingen we onder impuls van de ingevallen Kete door op ons elan. We konden meteen scoren via Steve. Eindelijk zijn eerste van het jaar en het was een knap schot. We hebben genoten van zijn bubbels na de wedstrijd. Daarna kon José nog 2 maal scoren. De eerste goal was een ver afstandschot. Het tweede doelpunt kwam er nog heel wat werk van Kete (hij mag wel meer zwaar weggaan) en opnieuw kon José afwerken.

Besluit een verdiende overwinning van KWB. We staan samen met Ter Mote op de tweede plaats. Jammergenoeg op 8 punten van Homet Quicky, maar we proberen wedstrijd per wedstrijd te winnen en zien waar we uitkomen. We beginnen met ons bekeravontuur tegen Groen-Wit.

19:51 Gepost door Gardin Kenny in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-12-08

Topschutter papa

Jaja, Het is zover. Onze topschutter Dono is papa geworden. De kleine Amber is donderdag ter wereld gekomen. Mama en Amber stellen het heel goed. De fiere papa en peter Stijn hebben er in ieder geval ook al een goeien op gedronken. Langs deze weg nog eens een dikke proficiat

 

 

Volgende week zondag start de terugronde naar 't Nieuw Gemeentehuis. Afspraak om 08u aan batjeshoek. Voor de beker mogen we het de volgende ronde opnemen tegen groen-wit.

20:37 Gepost door Gardin Kenny in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-12-08

Turbo's-KWB 1-8

Een monsterscore! We hebben vandaag opnieuw een hele goede wedstrijd gespeeld en ze hebben het me voor één keer heel moeilijk gemaakt, maar toch een poging in een verslag: In de eerste helft begonnen we meteen heel sterk met goed combinatievoetbal. We noteerden doelpunten van Dono, Marc en Jose. Knappe doelpunten, waar we de tegenstander telkens goed uitspeelden. Kort voor de rust nog een beauty (die ik wel nog goed herriner) van Manuel Cuylle. Het was een knap schot, net buiten de carré. We gingen rusten met 4-0 en het zag er dus heel goed uit. Jeroen had nog maar heel weinig werk gehad.

De tweede helft hadden we een aantal verschuivingen, waardoor het in het begin wat moeilijk liep. De Turbo's kregen zelf een aantal kansen en het werd dan ook 4-1. Meteen het signaal voor ons om opnieuw op het gaspedaal te duwen. Na een schitterende pas van Hap werkte Marc knap en rustig af. Ook Dono kon nog eens scoren en zo kon de toekomstige papa zijn topschutterstitel behouden. Daarna kon man van de match Hap ook nog eens scoren. We eindigden de wedstrijd na een voor-assist van Hap ( heel belangrijk deze dagen) en goede counter van Hans. Kortom 1-8 overwinning en we zitten op het goede spoor en dat is op een punt van Ter Mote. Nu op naar de beker

20:30 Gepost door Gardin Kenny in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |