18-11-08

Homet Quicky-KWB 1-1

Het is ons gelukt en het had eigenlijk meer moeten zijn. We hebben als eerste punten afgenomen van de leider en dit was zeker verdiend. We begonnen heel scherp met meteen veldoverwicht en een paar kleine kansen. Homet kon daar weinig tegen over brengen in het eerste kwartier. Na dat kwartier kwamen ze toch wat dreigen, maar opnieuw zonder grote kansen. Aan het einde van de eerste helft hadden we een hele grote kans, maar we vergaten het af te maken.

De tweede helft starte meteen met een grote kans voor Haptje, maar hij kopte net naast. Het was een evenwichtige tweede helft, waar Homet het meeste balbezit had, maar wij waren toch een paar keer heel gevaarlijk. Zo miste steven op een corner de boel in doel te trappen. Ze begonnen nerveus te worden en dan gooiden we de joker op: Maurice. Hij deed zijn truckje van een paar weken geleden bijna over. Net buiten de carré lopte hij de bal enig mooi naar doel, maar nu strande hij op het kader. Geen nood, want daar was Haptje: 1-0 en we waren in het paradijs, want het was maar een 8tal minuten niet meer. Het duurde jammergenoeg niet lang, want na 2 minuten stond het terug gelijk. Een schot van hun nummer vier week af op Filip en hij ging in doel.  Meteen ook de einduitslag.

In het begin smaakte het gelijkspel toch een beetje zuur, maar het was wellicht de terechte uitslag. Na 2 mindere wedstrijden, was dit wellicht één van de beste van het jaar. Nu moeten we verder doen en proberen zo nog een paar keer te stunten.

19:46 Gepost door Gardin Kenny in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-11-08

De Beste foto's

coolde trainers

Hierboven zie je eerst ons cooltje en daarna de keizerlijke trainers. Hierronder het spitsenduo voor volgende week, die het al helemaal ziet zitten. Ten slotte de prijsvraag van deze week: wie is dit? De winnaar krijgt van de persoon op de foto een lekkere pint.

HPIM1209wie is dit

 

 

12:46 Gepost door Gardin Kenny in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Verrassingsnamiddag

Het was een leuke namiddag. Perfect georganiseerd door ons bestier. Eerst gingen we naar het keunekot in Sijsele. Daar hadden we bijna voor niets gestaan, want de uitbater was een beetje te laat. We hebben aan wat volkspelen gedaan en wie was den beste: Ik denk Kurtje Cool, maar ik moet eerlijk toegeven dat mijn geheugen voor één keer niet perfect is. Daarna gingen we wat wijn proeven en een steakje eten. Gevolgd door een stevige party met onder andere een lambada en paar keer KWB olé olé. Boven dit berichtje een paar van de mooiste foto's. Al de andere foto's kun je terugvinden op de volgende site:

http://picasaweb.google.nl/kennygardin/KwbVerrassingsnami...

 

12:35 Gepost door Gardin Kenny in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

KWB-Jong CD&V

Wat een schitterende dag moest worden, begon jammer genoeg in mineur, want we verloren tegen de CD&V'ers. We moeten zeggen het was verdiend, want KWB kon nooit zijn spel opleggen. Al vroeg in de eerste helft kregen we een doelpunt tegen. Patje verliest de bal op eigen helft en onze verdediging was al ingeschoven. Een CD&V'er nam de bal en schoot hem heel mooi binnen. Meteen daarna begon KWB aan de achtervolging. Patje wilde zijn misser recht zetten en deed dit met verve. Hij ging knap door, kreeg daarbij een lelijke trap van de keeper en daarna scoorde Jose. Jammergenoeg was Patje geblesseerd. In de rust viel Cooltje en Steve nog uit en toen na 5 minuten Dono zich blesseerde, stonden we er eigenlijk maar met 10 meer op. Dono bleef wel op het plein. 10 minuten voor tijd begaat Maurice een fout in het penaltygebied. Strafschop en ze scoren nog ook. We hebben er in de tweede helft weinig tegen over kunnen zetten.

Nu door de namiddagactiviteit was KWB alweer helemaal gefocust naar volgende zondag. Tegen de topper tegen Homet Quicket zullen we er helemaal staan en gaan we voor de stunt. In het volgende namiddagverslag zul je zien, dat we er helemaal klaar voor zijn.

11:11 Gepost door Gardin Kenny in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-11-08

KWB-Lokkedyze 2-1

Het was één van onze mindere matchen van het jaar. De eerste helft namen we het iets te gemakkelijk op en na 5 minuten stonden we zowaar op achterstand. Balverlies van mezelf en dan een speler, die zeker 3 m buitenspel stond, alleen op Jeroen en hij zat binnen. Nu in Kortrijk en GBA hebben ze het ook al meegemaakt. Na een beslissing kun je niets meer veranderen. We proberen meteen iets terug te doen, maar we speelden te traag en hadden het moeilijk. Na de rust begonnen we er terug met volle moed aan. We kregen nu wat meer kansen, maar het was blijkbaar niet het dagje van onze Steve. Hij probeerde alles wat hij kon, maar hij miste keer op keer. Na 20 minuten deed José een knappe actie en Hans werkte af. 1-1. We bleven doorwerken en kregen zelfs een penalty, maar het bleef Steve zijn dag niet en dus haalde de keeper hem mooi uit. We hadden ons er al een beetje bij neer gelegd en dan verscheen Maurice van voor. Hij kreeg de bal en bleef verschikkelijk kalm. Hij keek eens rechts en dan links, om dan prachtig de doelman te lobben. 2-1 en de punten zijn binnen. Een match om heel snel te vergeten, maar we hebben tenminste gewonnen.

Later deze week volgen nog een paar knappe foto's, die evengoed kunnen meedoen aan de naaktkalender. Nu ons voorbereiden op het verassingsreisje van volgende week.

21:19 Gepost door Gardin Kenny in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |