18-11-08

Homet Quicky-KWB 1-1

Het is ons gelukt en het had eigenlijk meer moeten zijn. We hebben als eerste punten afgenomen van de leider en dit was zeker verdiend. We begonnen heel scherp met meteen veldoverwicht en een paar kleine kansen. Homet kon daar weinig tegen over brengen in het eerste kwartier. Na dat kwartier kwamen ze toch wat dreigen, maar opnieuw zonder grote kansen. Aan het einde van de eerste helft hadden we een hele grote kans, maar we vergaten het af te maken.

De tweede helft starte meteen met een grote kans voor Haptje, maar hij kopte net naast. Het was een evenwichtige tweede helft, waar Homet het meeste balbezit had, maar wij waren toch een paar keer heel gevaarlijk. Zo miste steven op een corner de boel in doel te trappen. Ze begonnen nerveus te worden en dan gooiden we de joker op: Maurice. Hij deed zijn truckje van een paar weken geleden bijna over. Net buiten de carré lopte hij de bal enig mooi naar doel, maar nu strande hij op het kader. Geen nood, want daar was Haptje: 1-0 en we waren in het paradijs, want het was maar een 8tal minuten niet meer. Het duurde jammergenoeg niet lang, want na 2 minuten stond het terug gelijk. Een schot van hun nummer vier week af op Filip en hij ging in doel.  Meteen ook de einduitslag.

In het begin smaakte het gelijkspel toch een beetje zuur, maar het was wellicht de terechte uitslag. Na 2 mindere wedstrijden, was dit wellicht één van de beste van het jaar. Nu moeten we verder doen en proberen zo nog een paar keer te stunten.

19:46 Gepost door Gardin Kenny in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.