03-11-08

KWB-Lokkedyze 2-1

Het was één van onze mindere matchen van het jaar. De eerste helft namen we het iets te gemakkelijk op en na 5 minuten stonden we zowaar op achterstand. Balverlies van mezelf en dan een speler, die zeker 3 m buitenspel stond, alleen op Jeroen en hij zat binnen. Nu in Kortrijk en GBA hebben ze het ook al meegemaakt. Na een beslissing kun je niets meer veranderen. We proberen meteen iets terug te doen, maar we speelden te traag en hadden het moeilijk. Na de rust begonnen we er terug met volle moed aan. We kregen nu wat meer kansen, maar het was blijkbaar niet het dagje van onze Steve. Hij probeerde alles wat hij kon, maar hij miste keer op keer. Na 20 minuten deed José een knappe actie en Hans werkte af. 1-1. We bleven doorwerken en kregen zelfs een penalty, maar het bleef Steve zijn dag niet en dus haalde de keeper hem mooi uit. We hadden ons er al een beetje bij neer gelegd en dan verscheen Maurice van voor. Hij kreeg de bal en bleef verschikkelijk kalm. Hij keek eens rechts en dan links, om dan prachtig de doelman te lobben. 2-1 en de punten zijn binnen. Een match om heel snel te vergeten, maar we hebben tenminste gewonnen.

Later deze week volgen nog een paar knappe foto's, die evengoed kunnen meedoen aan de naaktkalender. Nu ons voorbereiden op het verassingsreisje van volgende week.

21:19 Gepost door Gardin Kenny in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Toch een kleine opmerking rond bovenstaand verslag. Dat de overwinning verdiend was wil ik zeker niet betwisten. Don Bosco was de betere ploeg en verdiende de overwinning. Een gelijkspel zou voor ons (FC Lokkedyze) onverdiend geweest zijn. Toch heb ik het moeilijk met het feit dat ons doelpunt afgedaan wordt als buitenspel wat zeker niet het geval was. Bovendien werd aan de zijlijn verkondigd: 'gelijk spelen tegen zo een bende amateurs...'. We zijn allemaal mensen die graag op zondagvoormiddag voetballen en dat in wederzijds respect. Alle respect voor jullie prestatie en de verdiende overwinning maar de sportiviteit heeft ook zo zijn rechten. Veel succes nog in het verdere seizoen in de B-reeks!

Gepost door: Kevin FCLokkedyze | 07-11-08

De commentaren zijn gesloten.