27-10-08

KWB-Ter Mote

Ja, het moest er eens van komen en het gebeurde in onze eerste topper: een nederlaag. We moeten toegeven dat dit wellicht een verdiende nederlaag was, maar het was toch wat sneu dat dit in de laatste minuten gebeurde. Zowel in de eerste als in de tweede helft had Ter Mote een aantal kansen, maar we hebben een superkeeper (wellicht met voorsprong de beste van heel het verbond) en die zorgde dat het lang 0-0 bleef. Een goeie 5 minuten voor tijd kwam er dan de bewuste vrije trap. Hij was perfect gegeven, maar ondergetekende werd wat weggeduwd, waardoor de spits vrij stond. Hij wist niet hoe hij hem op zijn schoen had, maar hij ging er toch in. In ieder geval een ......doelpunt. In mijn was het een aanvallende fout, maar ja een arbiter kan niet alles zien. We moeten toegeven dat de zege verdiend was, want wij hebben weinig kansen gehad. Nu alle goeie ploegen verliezen ooit eens. We zullen er wel voor zorgen dat Ter Mote in de terugwedstrijd afziet. 1 zaak hebben we wel alweer gewonnen, met name de derde team. Die mannen begonnen wat te zingen, maar we kwamen snel boven hun gezang, met de fameuze song: KWB KWB olé olé.

Bij deze laat ik weten dat ik, mijn vrouwtje en onze toekomstige spruit meegaan op de verrassingsdag. Als ik het goed voorheb, moet iedereen tegen zondag bevestigen en zijn geld meehebben.

20:06 Gepost door Gardin Kenny in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-10-08

KWB-CERA

Het was een wedstrijd, die we altijd moeten winnen. Vanaf minuut 1 speelde CERA met 10 man op hun eigen helft. Aangezien het daar een klein pleintje was, hadden we het niet eenvoudig. We tikten de bal mooi rond, maar zonder echte grote kansen. Na 20 minuten kwam het doelpunt er dan toch. Een hoekschop en wat geharrewar en daar stond opeens Kete. Hij trapte zijn eerste doelpunt van het seizoen binnen. Na de rust kregen we meer kansen, maar het bleef moeilijk om te scoren. Tot opeens Patje met een mooi afstandschot de keeper toch kon verslaan. Vanaf dan konden we wat rustiger spelen en probeerde ook onze Tarzan, die nog wat pijn aan zijn knie had na een botsing met een zwarte vrouw aan de kerk van Torhout (een KWB'er kan wat meemaken), te scoren, maar dit lukte niet. Hij wou graag op het net staan en bij deze staat hij er op. Jammer genoeg kregen we op het einde van de match nog een doelpunt tegen, maar goed we hebben de drie punten meegenomen. Nu op naar de topper tegen Ter Mote. Onze Steve ziet het in ieder geval heel goed zitten en we gaan dan ook met zijn allen proberen de drie punten ginder te pakken. 

20:14 Gepost door Gardin Kenny in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

13-10-08

KWB-tNieuw gemeentehuis

Jaja, KWB blijft op Kop

De eerste helft was eerder matig. We konden ons spel van de week voordien niet vinden, maar konden er toch terug voor zorgen dat de nul op het bord bleef. In de rust hebben we een en ander bijgeschaafd en zo gingen we vol moed verder. Na een knappe vrije tap van Patje en wat geharrewar kon Dono scoren. KWB had het niet gemakkelijk en de tegenstander zette knap druk. Een kwartier voor het einde kwam Maurice erin. Maurice had de dag voordien een klein feestje gehad en voelde zich 's morgens nog wat katerig. Was dit nu van den drank of van de botsing met de kast tijdens het feestje. Ik denk een beetje van beiden. In ieder geval kwam hij scherp in de spits in en ging opeens knap door op rechts. Hij paste naar Dono en die bleef rustig en plaatste hem in doel. Meteen de eindscore en we hebben dus een nieuwe topschutter. Ik ga niet meer verwijzen naar eerste klassespelers, want straks kopen ze hem nog weg voor geld.

Den derden team heb ik niet meegemaakt, maar ik heb een vermoeden dat er velen zatcrimineel waren en hoopten om Lars Boom op hun borstelsteel te steken.

19:54 Gepost door Gardin Kenny in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-10-08

KWB-Ying Yang

In een regenachtig weertje heeft KWB opnieuw een hele goede prestatie geleverd. We versloegen de mannen van de YING YANG met droge 2-0 cijfers en al zeg ik het zelf dit was zeer verdiend. KWB startte sterk met al snel een doelpunt van jawel donogoal. Goeie actie op rechts van Patrick of Steve en dan terugleggen op Dono, die droog binnenschoot. Momenteel speelt Dono als de Wesley Sonck. Dodelijk efficient. Ying Yang probeerde wel, maar kon heel weinig kansen verzamelen. Het enige wat ze eigenlijk konden, was fel reageren. Ik ga er weinig woorden aan vuil maken, maar sommige van die mannen zouden beter eens naar hen zelf kijken in plaats van als een zot op het plein rond te lopen. In de eerste helft kregen we nog vele kansen, maar jammergenoeg kregen we de bal niet in het net. Tot kort voor de rust Patrick een perfecte hoekschop nam en die werd schitterend ingekopt door onze voorzitter Wim. Onze linksachter, die gisteren op het middenveld speelde, begint op Jelle Van Damme te gelijken. De tweede helft was een maat voor niets en waren we opnieuw heer en meester. Wanneer je naar de linkerkant kijkt, dan merk je dat KWB op kop staat en dus een goede start heeft gehad. Nu is het belangrijk om niet te zweven en fit te blijven. Op naar zondag voor 't Nieuw gemeentehuis en dan naar de cross.

20:11 Gepost door Gardin Kenny in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |